1. Du är här:
  4. Om oss
  5. Nyheter
  6. Examensmiddag för masterstudenter inom naturvetenskap

Examensmiddag för masterstudenter inom naturvetenskap

Den 27 maj anordnade Naturvetenskapliga fakulteten en avslutningsmiddag för sina masterstudenter som har tagit ut eller snart kommer att ta ut sin examen. Festen hölls på Fakultetsklubben där deltagarna fick ta del av god mat, en trubadur och prisceremoni.

Anders Karlhede utbringar en skål. Foto: Lina Enell

Fakultetsklubbens alla 65 platser fylldes snabbt och intresset för att deltaga var stort. Molntäcket lyckades spricka upp lagom till välkomstdrinken. Fakultetens dekan, Anders Karlhede, hälsade alla välkomna och utbringade en skål för våra duktiga studenter och för studieframgångar. Många av deltagarna var internationella studenter och vad passade då inte bättre än en buffé med svenska smaker bestående av olika sill- och laxsorter, äggtårta och västerbottenpaj.

Under middagen sjöng trubaduren Torbjörn Ljunglöf bland annat om gener och kärlekskranka musslor. Samlingen försökte sig även på den svenska traditionen att sjunga sånger ur ett sånghäfte.
När alla var mätta och belåtna det dags för prisceremoni då studenterna fick gå fram gruppvis och ta emot varsin gåva.

Bokmärk och dela Tipsa