I samband med att visionen sattes blickade Vetenskapens Hus tillbaka på arbetets tidslinje. Foto: Christofer Andersson

Efter en tids hårt arbete har nu Vetenskapens Hus satt sin nya vision och mission.

- Vi har gemensamt inom personalgruppen arbetet med vårt visionsarbete sedan 2013. Visionen har liksom långsamt fått växa fram och nu är vi riktigt nöjda! Men det viktigaste ligger framför oss - att hålla vår vision levande, säger föreståndare Cecilia Kozma.

I Vetenskapens Hus arbetar 25 personer i personalgruppen och över 80 besöksledare som är studenter från KTH och Stockholms universitet. De möter gemensamt drygt
70 000 besökare årligen och med den nya vision i bakhuvudet ska de förhoppningsvis drivas att bli ännu bättre på att göra sina besökare nyfikna på sin omvärld.

Foto: Christofer Andersson

Vi utmanar unga att utforska världen

Alla vi möter ska få chans att upptäcka

hur spännande och viktigt det är med