Företag & organisation

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Naturvetenskapliga fakulteten
  4. Samverkan
  5. Företag & organisation

Naturvetarnas och matematikernas arbetsmarknadsdag 2020

På arbetsmarknadsdagen för naturvetare och matematiker får företag, organisationer eller myndigheter möjlighet att marknadsföra sig och träffa studenter med kunskaper inom såväl fysik, matematik, biologi, kemi, geologi, miljö som många andra ämnesområden. Du som är utställare ges en unik möjlighet att möta våra studenter och knyta kontakt med potentiella medarbetare med breda kompetenser.

Utställare som vill träffa studenter inom matematik, fysik, astronomi och datalogi är välkomna till en hel dag i Kräftriket. De som vill träffa studenter som läser biologi, geovetenskap, geologi, kemi, miljövetenskap och nutrition mm är välkomna till en eftermiddag i Aula Magna. Givetvis går det att vara med på båda utställningarna om man vill.

Vi bjuder alla på frukost i Kräftriket och lunch i Aula Magna.

Arbetsmarknadsdagen arrangeras onsdagen den 12 februari mellan kl 12.00-15.30 i Aula Magna och på matematiska institutionen, hus 5 i Kräftriket mellan kl 09.30-15.30.

Aula Magna vintertid

Lunch och mingel

Alla bjuds på kaffe och lunchsmörgås och vid 15.30 bjuder vi alla utställare på mingel med vin/öl och lättare mat i Aula Magna.

Anmälan

Ange gärna i er anmälan hur många ni blir och vilken mässa ni önskar delta i. Det går naturligtvis bra att delta i båda om man önskar. Maila eller ring till Anders Hagberg, hagberg@math.su.se alt 0767-82 93 09 om ni vill delta i Kräftriket eller till Per Nordström, per.nordstrom@su.se alt 0702-28 61 60 om ni vill delta i Aula Magna.

Utställning

I Aula Magna får utställarna ett utställningsbord. I Kräftriket får utställarna också ett utställarbord men där finns det även tillgång till ståbord om man önskar. Skärmar, extra bord och internetuppkoppling finns tillgängligt vid behov.

Program

Programblad med information om utställarna skickas ut till alla studenter.

Transport

Aula Magna, Frescativägen 6. Parkering finns vid Södra huset och i Kräftriket vid hus 5.
 

2019 års arbetsmarknadsdag

 

 

Bifogade filer
Bokmärk och dela Tipsa